Iako su Mary Janes i baletankei dalje veoma popularne, "it" devojke se za praznične outfite okreću (visokim) potpeticama. Na kraju krajeva, Božić i Nova godina su pravo vreme da podignete svoj izgled - u svakom smislu te reči!

Od lakovanih štikli do najmodernijih boja sezone, saznajte koji modeli stylish cipela će dominirati u novogodišnjoj noći i odaberite svoj savršeni par.

1. Crvene

Sve nijanse crvene nesumnjivo su vodeći trend za sezonu jesen/zima 2023. Isto važi i za viralne Miu Miu sandale sa kaišićima, koje su postale pravi hit i bile kopirane od trenutka kada su se pojavile na pisti. Odaberite crno-beli outfit i uparite ga sa crvenim salonkama za dašak praznične ekstravagancije. 

 2. Lakovane cipele

Elegantne, sexy i sofisticirane: s parom lakovanih visokih potpetica ne možete da pogrešite. Posebno su dobar match s classy haljinama do poda poput ove.

3. Šljokice, kristali, kamenčići

Kako bolje proslaviti Novu godinu nego u štiklama sa šljokicama, kristalima ili kamenčićima? Sjajni modeli inspirisani "Pepeljugom" bili su pravi hit ovog leta, a praznično razdoblje je savršeno vreme da ih ponovo nosite.

4. Metalik boje

Metalik boje (posebno srebrna) su popularne tokom svake praznične sezone. Ukombinujte ih s haljinom od tila (lokalni brendovi, baš kao i oni high-street imaju odličnu ponudu) i torbicom u istoj metalik nijansi, i primetićete da ste najstilizovanija osoba u prostoriji. Plus, ovaj duo ćete podjednako nositi i posle praznika. 

 5. Čizme preko kolena

Neverovatno atraktivne i prilagođene vremenskim uslovima: čizme iznad kolena su pravi pogodak. Idealan izbor uz mini haljine, suknje i šorceve, dok vas istovremeno čuvaju i od hladnoće.