Midi suknje preuzimaju primat od maxi suknji i postaju kao trendi komad za jesen/zimu 2023! Veoma svestrane, prilagodljive sezonama i izuzetno chic, midi suknje su ključni deo naših garderobera. Dužine variraju od malo ispod kolena do malo iznad gležnjeva, tako da je zagarantovano da ćete pronaći idealnu za svoju siluetu.

Evo 6 načina da stilizujete svoje midi suknje ove zime (modne ikone su odobrile!).

 1. All-black

Nema greške sa monohromatskim crnim outfitom. Spojite midi suknju od džinsa (koji uvek izgleda elegantno, a casual) sa crnim džemperom i crnim čizmama iznad kolena, i dobićete najmoćniji look.

 2. Karirano, volim te, karirano

Očarani smo igrom boja u ovom outfitu - krem džemper i sivi "peacoat" savršeno se uklapaju s tartan dezenom, a uskladila se i trendy torbica.

 3. Spremna za kancelariju

Prvi smo vam saopštili: Y2K Officecore će biti sledeći viralni trend na društvenim mrežama. Da biste bili korak ispred drugih, kombinujte svoju midi suknju pencil kroja sa svilenom belom košuljom, kitten cipelama i oversized blejzerom. 

 4. U bojama sezone

Crveni detalji su pravi hit ove sezone; jedan od najlakših načina da date na atraktivnosti svom outfitu jeste kombinovanje plave midi suknje od džinsa sa crvenim kardiganom, pa čak i crvenim čarapama.

5. Effortlessly chic

Ponekad jednostavno želimo da se vratimo basic komadima i uživamo u udobnosti. Crna midi suknja uparena sa belom majicom, opuštenim sivim džemperom i smeđim čizmama na špic, predstavlja savršeni minimlizam.

 6. Patike, što da ne?

Slojevito oblačenje tokom hladnijih meseci je ključno, baš kao i mogućnost uklapanja komada koji mogu da se nose cele godine. Jedan od njih su patike, a evo predloga kako da ih nosite u kombinaciji sa midi suknjom - za zimu samo prebacite preko ramena kaput ili veliku štepanu jaknu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.