Ovih dana, kada se nalazimo u posebnoj pred-novogodišnjoj žurbi, pri odevanju najčešće posežemo za proverenim i basic komadima za čije kombinovanje nam ne treba previše vremena. Vrlo često, outfiti nam se zasnivaju na paru farmerki i vunenom džemperu, ali, šta se događa kada želimo da promenimo ovu dobitnu formulu? Pa, nastavljamo i dalje u smeru pantalona, ali poštujući ova tri modna trenda za zimu 2023. One su tako svestrane, udobne i cool. 

Ako ste spremni da dodate ove alternative farmerkama u svoje zimske garderobere, u nastavku pronađite tri modela pantalona na koje se možete osloniti u hladnijem periodu.

Sive pantalone

Tokom zime, volimo da nosimo oversized komade koji izgledaju stylish, ali ne na uštrb komfora. Siva boja je jedna od krucijalnih za zimski period, pa su tako sive pantalone must-have za ovaj period. Prigodne su za casual kombinacije, ali i poslovne sastanke.

Trek pantalone

Trenerke su odavno postale više od komada za trening u teretani i jogging sesiju. Naš omiljeni način da stilizovanje je u paru sa bomber jaknama i dugim kaputima.

Somotne pantalone

Baršunasti odevni komadi sa svakom prazničnom sezonom vraćaju se na velika vrata. Ovog puta, biramo retro somotne pantalone ali u bordo nijansi, čime dajemo trendy pečat ovom old school komadu.