Zima je službeno i počela, a sa njom i kompletna promena ormara i modnih kombinacija. Sa fashion strane, ovih dana uživamo u svim tim toplim outiftima sačinjenim od omiljenog knitweara, pulovera, dolčevita, kardigani i sl. Iako se može smatrati da zima nije najidealnije vreme za modno izražavanje, mi smo tu da dokažemo suprotno. Uz dovoljno slojeva i malo kreativnosti moguće je itekako složiti trendi i chic kombinacije.

A gde tražiti najbolju inspiraciju nego na profilima stylish infulenserki? Instagram nam donosi sve što nam je potrebno kada nismo sigurni šta da obučemo, a ovog puta osvrnuli smo se na kombinacije koje u svom središtu imaju suknju i čizme.

Ovaj zimski outfit jednostavno opremite omiljenim kaputom i dobićete idealnu kombinaciju kako za posao, tako za izlaske, a onda i porodična praznična okupljanja. U nastavku pogledajte pet načina kako ove zime kombinujete čizme i suknje.

Suknja od brušene kože + lakovane čizme

Možda i omiljeni look sa ove liste, videli smo na poznatoj influenserki Anouk Ye. Savršeno izbalansirani outfit pruža nam savršenu dozu zimskog stila.

Suknja od belog jeansa + čizme od brušene kože

 Beli jeans ume da izgleda jako cool u toku zime, protivtežu će dati ostatak kombinacije u tamnim nijansama.

Šljokičasta suknja + čarapa čizme

U party sezoni pred nama, pronađite barem jedan komad sa šljokicama koji će vam dodatno podići praznično raspoloženje.

Kožna suknja + lakovane čizme

Kožna suknja i generalno komadi od kože su pravi statement pieces, koji su već sami po sebi dovoljni da jedan outfit bude podignut na viši nivo.

Slip suknja + kožne gležnjače

Slip suknje suvereno vladaju već nekoliko sezona - ključ je u odabiru prave boje i paru čizama, što su one više to će outfit delovati ujednačenije.

 Izvor: https://storybook.hr/ / Antonia Hrvatin