Najudobnije čizme nekada nisu bile i najelegantnije - ali to više nije slučaj, s obzirom na to da moderni brendovi danas vešto spajaju modu s funkcionalnošću (hvala im!).

Za užurban život u velikom gradu naročito nam je potreban jedan takav fashion saveznik kako bismo uspešno savladali sve izazove poput: kako sve stići i postići, s jednog kraja grada na drugi, od sastanka do crvenog tepiha. Udobnost je ključna, a ako ste žena od stila – i dizajn, a kako nam je rezolucija za 2024. da verujemo da ipak možemo (da imamo) sve, tako otkrivamo i obuću koja to potvrđuje.

Kvalitet postavlja standarde, kao što su prirodni materijali, etička proizvodnja i bezvremenost modela, a sve od navedenog pronašli smo u ponudi MOU brenda iz Londona, dostupnog u Fashion & Friends radnjama i na web shop-u, a koji nudi ručno rađenu luksuznu obuću.

Nova kolekcija predstavlja eko-urbane modele, inspirisana eksplozijama boja i teksturama viđenih u divljini prirode. Ne brinite, imamo favorite i za minimaliste i za maksimaliste, a ono što im je zajedničko jeste što su izrađeni od ovčije kože i krzna, te garantuju izdržljivost i ikoničan stil.

U nastavku otkrijte 7 modela najudobnijih i najtoplijih Mou čizama za zimu 2024, te odaberite svoj favorit dok traje sniženje.

1. BEŽ KLASIKA

Bež i crna su oduvek najbolji odabir za one koji ne vole da izlaze iz zone komfora kada je odeća u pitanju, ali i za one čiji je garderober već dovoljno razigran, te iziskuje klasičan match. Ovaj model u kancelariji nosimo uz pantalone i bluzu, a za večernje varijante, tu su kožna suknja i najmekši džemper od kašmira.

MOU boots (1).jpg
Mou 

2. U BOJAMA SUNCA

Ako vam ovih dana nedostaje sunca, radosti i poleta, evo načina da ih unesete u svoj život sa samo jednim modelom obuće. Dovoljno je upečatljiv da podigne čitavi outfit, zato savetujemo da ga kombinujete sa neutralnim komadima, kao i da ga nosite sa širokim osmehom.

MOU boots (8).PNG
Mou 

3. BLACK IS MY HAPPY COLOUR

Nije tajna da je svima koji rade u fashion industriji omiljena (ne)boja crna, te ako želite da budete stylish uvek i u svakoj prilici, najudobnije Mou čizme odaberite baš u ovoj boji (s metalik logoom!). Plići modeli zahvalni su jer mogu da se nose i uz široke/duge farmerice/pantalone, a prividno i izdužuju figuru.

MOU boots (6).jpg
Mou 

4. LJUBIČASTI SNOVI

Najlepša paleta ljubičastih nijansi razlivena je po ovim najmekanijim čizmama, dok vedri i zrači posebnošću. Modni savet je da ih kombinujete uz all-white kombinacije ili jeans + duks u boji lavande.

MOU boots (15).PNG
Mou 

5. QUIET LUXURY IS ON

Tihi luksuz obeležio je 2023. godinu, a sudeći po modnim pistama, vladaće i u 2024. U to ime, biramo braon model koji se odlikuje elegancijom, skupocenošću i sofisticiranošću. I ono najvažnije – nikada ne izlazi iz mode.

MOU boots (4).jpg
Mou 

6. EKSTRAVAGANZA

A ako ste modni tip koji voli boje, ekscentrične detalje i neobične materijale, onda je ovaj Mou model idelan za vas.

MOU boots (7).jpg
Mou 

7. STAY CHIC

Visoke Mou čizme sa ukrasima u vidu krzna i mašne impresioniraće devojke minimalističnog stila koje – ipak – žele da se izdvoje. Možete ih nositi na party, uz malu crnu haljinu, podjednako kao i na sastanak, uz kožne bermude i košulju. Provereno!

MOU boots (9).PNG
Mou