Kada je reč o savršenom spoju elegatnog i chic izgleda sa udobnošću jednog odevnog predmeta, tokom zimskih dana, ništa ne može nadmašiti rolku. Bilo da se odlučite za oversized knitwear džemper sa rol-kragnom ili za tanku, pripijenu rolku od viskoze za slojevito oblačenje, ovaj basic komad neosporno će dodati dozu sofisticiranosti svakoj odevnoj kombinaciji.

Jednostavna bež ili crna rolka izgleda predivno u svojoj jednostavnosti, a kada se nosi u jarkoj boji, može dodati hrabar izraz vašem modnom izgledu. Dodajte rolku ispod košulje sa dugmadima i uparite je sa širokim pantalonama za styling poput omiljene trendseterke ili ponesite rolka-haljinu u paru sa trendi parom čizmama. U nastavku pogledajte pet inspirativnih načina za stilizovanje ovog komada za zimu 2024.

Bold color 

Sa početkom 2024. godine, postalo nam je jasno da će statement boje ponovo biti na fashion radaru svetske publike. Odaberite rolku u omiljenoj nijansi, a neka ostatak looka ostane u (i dalje veoma voljenim) neutralnim bojama.

Dolčevita-haljina

Mini dužine haljina i suknja Francuskinje obožavaju, a LBD sa okovratnikom u vidu rolke pravi je joker u garderoberu svake dame. Dovoljno je dodati par čizmica koji će kompletirati ovaj chic look.

Koncept sandwich stylinga

Ovaj princip stilizovanja bazira se na gornjem i donjem delu iste nijanse, dok se balans postiže kaputom/mantilom i aksesoarima (kaiš, torba, cipele) u drugoj.

All black

Najskupoceniji outfit sa rolkom definitvno je monohromatski crni look. Akcentujte izgled kaišem sa zlatnom kopčom i kožnim čizmama sa špicastim vrhom, a kosu formirajte u uglađenu punđu, kako bi cela kombinacija izgledala još izražajnije.

Color Combo

Sa povratkom jarkih boja, spajanje dve ili više upečatljive nijanse u jednom outfitu ponovo će zaživeti među stylish devojkama. Detaljnije pročitajte u ovom tekstu - pisali smo upravo o kombinacijama boja koje ćemo viđati u 2024.

 Izvor: ELLE/ N.K.