Da li i vi imate nedoumica pri odabiru cipela u ovo doba godine? Između želje za kupovinom najnovijih trendova (kojih trenutno ima u izobilju) i potrebe da se praktično obučemo za kišno, nepredvidivo prolećno vreme, lako je provesti previše vremena razmišljajući o izboru obuće.

Ipak, jedan model obuće posebno je izvrstan za prelazni period, a reč je o mokasinama. Čvrsti đonovi i dalje su prikladni za kišno vreme, a u zavisnosti od temperature, možete birati između stilizovanja sa ili bez čarapa. 

Ako je suditi po modnim pistama proleće/leto '2024, proleće će biti u znaku mokasina. Bottega Veneta doneli su masivne modele, Burberry su imali štiklu, dok su Gucci u život vratili mega platforme.

Iako su luksuzni modeli mokasina jedna od najboljih investicija koje možete napraviti, trend se proširio i na pristupačnije prodavnice. Zbog toga smo pregledali najnovije kolekcije high street brendova, te napravili selekciju elegantnih modela mokasina sa kojima ćete biti pokriveni u svim situacijama. Pogledajte ih u nastavku!

H&M

slide_18.jpg
H&M 

slide_53.jpg
H&M 

ZARA

12590310105-e5.jpg
Zara 

07.jpg
Zara 

12587310400-e5.jpg
Zara 

slide_.jpg
Zara 

slide_ (1).jpg
Zara 

MANGO

download (6).jpg
Mango 

12.jpg
Mango 

 Izvor: ELLE/N.K.