Proleće je ove godine postalo izazovno godišnje doba kada je oblačenje u pitanju. U nekom trenutku, svi se zapitamo: "Da li mi je potrebna lagana jakna ili će kardigan biti dovoljan?", kao i "U kom momentu je prihvatljivo da počnemo da nosimo omiljene sandale?"

Sastavljanje capsule garderobera sa raznovrsnim i nosivim komadima je ključ za prolazak kroz proleće sa stilom. Razmislite o košuljama od pamuka koje možete samo prebaciti preko sebe i svetlim farmerkama. Kada je u pitanju obuća, predlažemo da prvu kupovinu napravite sa parom patika.

Patike su očigledan izbor ako želite da vaš outfit deluje ležerno i bez napora. Sledeći korak je da ih uklopite u neke chic prolećne izglede. U nastavku smo izdvojili pet stylish outfita sa patikama kako bismo vas inspirisali za kreiranje novih svakodnevnih kombinacija.

Crveni kardigan + farmerke + crvene patike

Crvena će definisati proleće 2024, pa zašto ne udvostručiti ovu živahnu nijansu? Francheskin outfit crvene boje izgleda nosivo, zahvaljujući farmerkama srednje plave boje koje balansiraju trendi boju.

Skrojeni komplet + masivne patike

Klasična prugasta odela su ponovo na našem modnom radaru. Ako ne želite da postignete stil koji je sasvim poslovni, kombinaciju matching navy kompleta možete uklopiti sa parom masivnih patika koje su i dalje u trendu.

Krem džemper + pantalone širokih nogavica + braon patike

Ne znamo za vas, ali mi naše (tanje) basic džempere držimo pri ruci tokom cele godine. Izaberite svetli džemper i kombinujte ga sa braon patikama - izbegavanje crne je pametan način da vaše outfite učinite prikladnijim za proleće.

Prugasta košulja + suknja od jeansa + bele patike

Ako ćete investirati u jedan par patika, neka to budu bele. Ovaj nežno-pastelni outfit sa košuljom i džins suknjom je samo jedan od stylish primera za proleće 2024.

Karirani sako + mini suknja + retro patike

Doviđenja, najlonke! Proslavite toplije vreme sa kombinacijom chic mini suknje i patika, zaokružene blejzerom kako bi look postao elegantniji.

 Izvor: ELLE/N.K.