U poslednje vreme primetili smo porast broja klasičnih kombinacija na modnoj sceni, a jedna stvar koja je zajednička mnogima od njih jeste da uključuju par patika. Tamo gde su modni entuzijasti širom sveta ranije birali cipele sa niskom štiklom ili mokasine kako bi zaokružili look, ovog proleća, vrlo često će se odlučiti za najudobniju stylish alternativu.

Zainteresovani? U nastavku pogledajte sedam klasičnih kombinacija sa patikama koje nameravamo da nosimo za proleće 2024!

Blejzer + crna majica + farmerke

Postoji li par obuće uz koje ne ide evergreen kombinacija sakoa i farmerki? Bez obzira da li više volite farmerke koje sežu do poda ili ravan kroj koji se završava negde oko članka, par vaših omiljenih farmerki u kombinaciji sa klasičnim sakoom i majicom je dobitna kombinacija.

Jeans + jeans

Patike u kombinaciji sa farmerkama su postale jedna od najprirodnijih modnih spojeva. Ovo je go-to outfit u kom ćete se osećati udobno i relaksirano, a istovremeno ćete biti i dobro stilizovani. Bele patike su uvek dobrodošle, ali živa boja poput zelene ili žute zaista se ističe.

Poslovno odelo

Dvodelno business odelo je savršen kontrast patikama. Dodajte balans vašim poslovnim kombinacijama tako što ćete poneti klasičan par ravnih patika.

Trench kaput i farmerke

Trendi patike u spoju sa trench mantilom su nešto najbliže najboljem effortless stylingu za prelazni period u ovom trenutku. Poigrajte se sa siluetama i proporcijama i oživite Francuskinju u sebi!

Midi suknja + košulja

Ako želite da zamenite pantalone nečim drugim, midi suknja je vaša nova najbolja prijateljica. Održavajte ovaj outfit na klasičnoj strani tako što ćete birati neutralne boje.

Kardigan i farmerke

Za izgled koji je doteran, ali i dalje uključuje vaše omiljene patike, uključite komad chic kardigana koji aludira na klasične Chanel komade. Savršena ravnoteža između opuštenog i elegantnog!

Kožne pantalone i dodatak boje

Kožne pantalone služe kao idealan adut za podizanje bilo kog outfita. Kada vam farmerke deluju previše ležerno, obucite ovaj edgy komad i džemper u jarkoj boji - ova kombinacija uvek izgleda beskrajno cool u spoju sa patikama.

 Izvor: ELLE/N.K.