Massimo Dutti, Mango Pogledajte aktuelnu ponudu.

Ako pratite modu, sigurno ste već upoznati sa trendom mrežastih baletanki: počele su da se pojavljuju na društvenim mrežama i stopalima najpoznatijih zvezda još 2022. godine (setimo se samo viralnog Alaïa modela). Ovog leta, transparentni stil je još razrađeniji, moderniji i odvažniji, a high-street brendovi ponudili su gomilu opcija za sve one koji ne žele da odvoje četvorocifren iznos za jednostavan (i vrlo delikatan) par ravnih cipela.

Bez obzira na svoju krhku reputaciju, mrežaste baletanke postale su simbol tihog luksuza, a obožavaju ih čak i žene koje nikada do sada nisu preferirali balerina stil. Udobnost i mekoća čine ih posebno omiljenim preko leta, ali ne i zahvalnim za nestabilnu vremensku prognozu (čuvajte se kiše!). Takođe, ne zaboravite da u ovom slučaju - pedikir uvek mora da bude tip-top.

Dominantne boje su minimalistične - crna, bela, bež i crvena, ali tu su i ekstravagantnije verzije s cirkonima i kaišićima. Takođe, možete se odlučiti i za tvrđi mrežasti materijal. Na vrhu pogledajte ponudu koju trenutno nude Zara, Mango, H&M, Reserved, Bershka i Massimo Dutti - senzualan i kul izgled je zagarantovan.

 Izvor: ELLE/T.Đ.