Da li je i vas nagli dolazak pravog leta uhvatio nespremne? Nas jeste, onog trenutka kada smo shvatili da su naše kolekcije obuće nepotpune i pomalo outdated. Nije nam dugo trebalo da jedno popodne odvojimo za posvećeno istraživanje aktuelne ponude omiljenog high street brenda. Kao što smo i predvideli, španski brend Zara trenutno je uvrstio u svoju letnju kolekciju velikih broj trendi sandala: uključujući elegantne i minimalističke verzije, ali i chunky glomazne stilove. Izdvojili smo pet najboljih, koji se najlakše kombinuju sa najvećim brojem outfita.Nastavite da čitate da biste saznali naše favorite!

Sandale sa trakama

Ove elegantne sandale dobro se slažu sa ravnim farmerkama i lepršavim suknjama. Ako težite još uzvišenijem izgledu, odaberite par sa zlatnim detaljem koji će podići kombinaciju na još viši stepen.

mMaZzZnaEqYut9iKbaAdZK-768-80.jpg.jpg
Zara 

mnvELX7A5m4kjvVsKYPYrb-768-80.jpg.jpg
Zara 

Glomazne sandale

Jedan od najnosivijih stilova sandala/papuča jesu glomazni modeli koji se jednostavno uklapaju sa capsularnim garderoberom. Fokusirajte se na osnovne boje koje će pojednostaviti look i učiniti da on odiše tihim luksuzom.

Fyti44HezugZwjnhPUVjdP-768-80.jpg.jpg
Zara 

UYPrwFkLBWAAWaP8xAHKdA-768-80.jpg.jpg
Zara 

Sandale sa potpeticom

Ne želite da se odreknete senzualnih sandala sa visokom potpeticom? You go, girl! Zara nudi glamurozne modele idealne za lepršave haljine te baggy pantalone, kojima će dati savršenu protivtežu.

FvoZdnKyp9PkPUEUUYhReS-768-80.jpg.jpg
Zara 

khnkp3cKQBz5SLfY3xPqob-768-80.jpg.jpg
Zara 

Kožne japanke

Već smo pisali o tome da su svetske influenserke prigrlile sofistiranu verziju japanki koja podrazumeva izradu od kože, te deblji đon čime postaju prikladne i za gradske ulice. Ako želite da oživite lik Carrie Bradshaw u vama, odaberite natikače sa mini štiklom.

eDhgJ4AyoCo6sppYgbUJf8-768-80.jpg.jpg
Zara 

gg7gauNxWgM3DEnzWCTDei-768-80.jpg.jpg
Zara 

Ukrašene sandale

Boho stil doživeo je svoju renesansu sa prethodnom kolekcijom brenda Chloé, te su sve odevne kombinacije u ležernom, lepršavom stilu bogate volanima, čipkom i prozirnim materijalima i više nego dobrodošle. Zara je ovo prepoznala, te u svoju kolekciju obuće uvrstila i sandale sa ukrasima koje će ispratiti ovaj nežni stil.

mUhZLfJkfZcswEzpLrMXZG-768-80.jpg.jpg
Zara 

rWGvWGpvuoZEAgxn3M8czK-768-80.jpg.jpg
Zara 

 Izvor: ELLE/N.K.