Zara Pogledajte komade koji odišu tihim luksuzom!

Poslednji četvrtak u junu... Fashion entuzijastima se na pomen ove sintagme već pale mini alarmi, budući da je ovaj dan tradicionalno rezervisan za početak letnjeg sniženja u najpopularnijem high street brendu današnjice - Zari.

Naime, iako su slow fashion te principi ekološke održivosti postulati kojih se radije pridržavamo, možemo pokušati da poštujemo krilaticu kvalitet iznad kvantiteta i prilikom kupovine u fast fashion prodavnicama. Fokus prebacujemo na prirodne materijale, način izrade, večne krojeve, te najčešće neutralne nijanse.

Leto je i kalendarski stiglo, ali to ne znači da shopping mora da bude usredsređen samo na odevne komade za ovo doba godine. Upravo sada, idealan je trenutak da detaljno pregledate Shoes kategoriju (i pronađete par klasičnih mokasina) ili skrolujete kroz Coats sekciju, u potrazi za savršeno ukrojenim blejzerom.

Mi smo to učinili za vas, te u galeriji možete pronaći 25 modnih komada izZare koji otelotvoruju stil tihog luksuza, te klasike i sofisticiranosti. You're welcome!