Koliko god voleli jesenju modu, moramo da istaknemo da ne postoji ništa što može da nadmaši letnje aksesoare. Modni dodaci imaju moć da vaše odevne kombinacije učine beskrajno zabavnim. Ovog leta, najveći trendovi aksesoara su mešavina razigranog i elegantnog. Oni su dovoljno upečatljivi da čak i najjednostavnije letnje stylinge učine posebnim. Dakle, ako ste zainteresovani da unapredite vaše outfite ove sezone, nastavite da čitate kako biste otkrili pet IT aksesoara za leto 2024!

Tašnice-neseri

Inspirisane viralnim, nemogućim za pronalaženje Loro Piana torbama, modeli koji oblikom podsećaju na beauty nesesere postali su jedan od najvećih trendova sezone. Bottega Veneta, Louis Vuitton, Savette... Luksuzni, ali i high street brendovi ponudili su svoje varijante.  

Metalne naočare za sunce

Klasični okviri od acetata ne idu nigde, ali metalni polako preuzimaju primat. Celine Metal Triomphe naočare za sunce postali su hit prošle godine, a sada Prada, Khaite x Oliver Peoples i drugi prilažu svoje verzije.

Torbe od rafije

Torbe od rafije su praktično maskota svakog leta, a ove sezone, chic devojke biraju oversized modele za što ležerniji izgled.

Marame za glavu

Ovaj retro detalj predstavlja savršen dodatak elegantnoj odevnoj kombinaciji, a influenserke i IT devojke potpuno obožavaju ovakav stil. Jeste li spremni za festival?

Ogrlice sa uzicama

Ogrlice sa uzicama su trend već neko vreme, ali tokom letaova tendencija zaista dolazi do izražaja. Izaberite jednu sa skulpturalnim priveskom za minimalistički izgled.