LEPRŠAVE MAXI SUKNJE VIĐAĆETE NA SVIM STYLISH DEVOJKAMA OVOG PROLEĆA: Evo koje modele morate da posedujete

Da li u svom ormaru imate lepršavu maksi suknju? Ukoliko ste nespremni dočekali proleće, vreme je da nabavite model koji dominira kolekcijama.

Profimedia

Ako mislite da su duge suknje među onim komadima koji će se čuvati u ormaru do sledeće jeseni, nateraćemo vas da se predomislite!

Sudeći po nadolazećim kolekcijama brendova u svetu mode sezona proleće/leto biće u znaku - maxi suknji.

I dok smo tokom prošle godine pristustvovali neverovatnom usponu mini krojeva, ovog proleća se vraćamo ženstvenom stilu koji se lako kombinuje u svako doba dana.

Maxi suknje su praktične, a zbog svoje dužine učiniće da vam noge izgleđaju duže, posebno ukoliko birate modele postavljene visoko na struku.

Tokom prelaznog perioda možete da je nosite uz dugačke čizme, a sa dolaskom proleća prilagodiće se i ležernijem stilu u kombinaciji sa patikama i mokasinama.

Duks na pruge ili hoodie biće savršen spoj u outfitima koji kombinuju duge suknje i patike.

Slip modeli ne ostaju zapostavljeni ni kada su suknje za proleće u pitanju. Trendseterke najčešće biraju neon i candy boje koje savršeno ističu razigranost u kreiranju prolećnih outfita. 

Poslednjih sezona sve se više u modu vraća vintage stil, a kada je reč o retro maxi suknja one najčešće dolaze u modelima A kroja do gležnjeva koji odišu svestranošću.