Proleće je konačno stiglo ove nedelje i ne možemo biti srećniji! Najviše zbog činjenice da konačno možemo da spakujemo glomazne čizme i zamenimo ih trendi mokasinama, a uskoro i sandalama na čičak.

Svakog proleća se iznova zaljubimo i u suknje, koje su poslednjih godina, posle haljina, najpoželjniji modni komad za kreiranje ženstvenih i sofisticiranih outfita.

Dizajneri i high-street brendovi su podjednako skrenuli pažnju na suknje koje su na scenu nastupile u širokom spektru stilova i krojeva koji dolaze do izražaja.

S tim u vezi, istražili smo i pronašli kratak pregled 4 ključna modela suknji za ovu sezonu! Predlažemo vam da nastavite da skrolujete kako biste u svakom trenutku bili u koraku s trendom!

1. Suknja ravnog kroja

Unesite dašak stila 90-ih godina u svoje prolećne outfite pomoću suknje ravnog kroja. Dovoljno je samo da je upotpunite košuljom ili bluzom u boji, a savršena je i u monohromatskom stilu.

2. Mini suknja

Iako tehnički nikada nije nestala, čini se da je mini suknja posebno u fokusu pažnje ove sezone, a neki od naših omiljenih modela dolaze u formi A-kroja.

3. Slip suknja iz 90-ih

Slip je nesumnjivo savršen trend suknji za svaki dan i, na sreću, trenutno je dostupan u bezbroj materijala i nijansi.

4. Teksas suknja

Teksas suknja je upravo ono što želimo da nosimo u proleće kada nismo baš raspoloženi za mini. Bez obzira da li birate plavi, kremasti ili izbeljenu boju teksasa, ovo je zasigurno svestran komad koji možete nositi i tokom zime i jeseni.