11 MODELA OBUĆE KOJI ĆE SVI NOSITI OVE ZIME: Svaki outfit će podići na novi nivo i nema šanse da budete nezapaženi

Ove zime već se izdvojilo 11 modela obuće koje trendseterske obožavaju i kombinuju na najrazličitije načine.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ukoliko se pitate koji će to modeli biti aktuelni ove zime, iznenadiće vas lista od čak 11 cipela i čizama koje trendseterke apsolutno obožavaju. A na listi - raskoš! Ili da kažemo - za svakog po nešto...

Dakle, bilo da ste ljubitelji stroge klasike, ravne obuće ili toplih i udobnih modela, ne brinite, jer se na listi nalaze od vrtoglavih potpetica, pa sve do neodoljivih Ugg modela.

1. Špic čizme ili cipele

Iako se na listi nalazi i model sa drugačijim vrhom, špic je defitivno jedan od must have modela za ovu zimu.

2. Riding čizme

Ovaj klasik defitivno je na listi all time favorita. Trendovi dolaze i odlaze, ali dama od stila trebalo bi da ima barem jedne dobre riding čizme.

3. Cipele sa kitten štiklom

Kitten štikla definitivno je jedan od trendova iz devedesetih koji se sada vratio u potpuno novom ruhu. Što su špicastije cipele to bolje, a u kombinaciji sa prepoznatljivom potpeticom su defitivno neodoljive.

4. Mokasine

Mokasine nemaju nameru da idu sa trona najpopularnije obuće, čak i tokom zime, a trendseterke ih već kombinuju na najkreativnije načine.

5. Klasične čizme do kolena

Timeless model nikada neće izaći iz mode i idealan je za one koji su verni klasici. U ovako nečemu, nema šanse da budete neprimećeni.

6. Gazelle patike

Retro model vratio se na velika vrata i ptrendseterke su ga oduševljeno prihvatile. Tako da, ukoliko ste u potrazi za idealnim modelom patika, ove zime birajte neodoljive Adidas Gazelle.

7. Glitter slingback

Možda vam se čini čudno da slingback nosite zimi, ali ovaj model defintivno je "must have" tokom praznične sezone. Pogotovo sa glitterom, ili pak cirkonima. Uostalom, ovako nešto i potpuno plane outifit pretvoriće u modnu poslasticu.

8. Ništa bez Ugg-sica

Ugg nikada neće izaći iz mode, a ove sezone nose se izrazito plitki modeli.

9. Cipele sa "pačijim" kljunom

Obuća sa četvrtastim vrhom je definitivno na modnom radaru trendseterki, a samo je na vama da li ćete poneti suptilnije modele poput mokasina, ili ćete se odlučiti za obuću sa pravim "pačijim" kljunom.

10. Inspirisani umetnošću

Moda je umetnička forma, to je odavno jasno, a ove godine posebna pažnja pridaje se neobičnim modelima koji sami po sebi privlače pažnju. Da li je u pitanju štikla neobičnog oblika, ili čudni aksesoari poput balona i ukrasa... bitno je samo da je drugačije i unikatno. 

11. Bajkerske čizme sa upečatljivim kopčama

Bajkerske čizme i dalje su pod "modnim reflektorom" i suvereno vladaju uličnim stilom, s tim što su sada posebno traženi modeli sa teškim ukrasima i upečatljivim šnalama.