HIT HALJINA VICTORIJE BECKHAM ZA LETO DOBILA JE SVOJU ZIMSKU NASLEDNICU: Savršena boja i kroj neguju svaku siluetu

Smaragdnozelena haljina Victorije Beckham savršena je za nadolazeće razdoblje.

B4859 / Avalon / Profimedia

Na prošlogodišnjem jesenjem mesecu mode, Bella Hadid je na reviji modne kuće Victoria Beckham za proleće/leto 2023. prošetala u limeta zelenoj haljini koja je u narednim mesecima postala apsolutni hit. Nosile su je žene od kraljevskih događaja do Wimbledona, a prva je kao najbolja ambasadorka svog brenda, nosila u izlasku s Davidom u New Yorku u kombinaciji s crnim čizmama i crnom torbicom.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tri meseca kasnije, Kendall Jenner ju je ponela na partyju u Dubaiju, a stilizovana baš kao Bella na modnoj pisti - s crnim lateks rukavicama i crnim čizmama.

 Ove godine u maju, nosila ju je i španska kraljica Letizia i to na krunidbi kralja Charlesa III, a Gathered Waist Midi Dress trenutno se prodaje po ceni od 990 eura, a iako je dostupna u baby žutoj, ljubičastoj i crnoj boji, zelena je i dalje najpopularnija.

Ovih dana čini se da bi kultna haljin mogla dobiti svoju naslednicu. Circle Detail Open Back Gown In Emerald naziv je elegantne haljine do poda s naborima na donjem delu stomaka, otvorenim leđima i krojem koji čini prekrasnu siluetu. Po ceni od 1.650 eura Victoria je stvorila savršenu haljinu za posebne prilike, pogotovo za razdoblje koje je pred nama.

Victoria Beckham 

Victoria Beckham 

Na zvaničnoj stranici haljina je stilizovana uz zlatan nakit - Jumbo Chain minđuše, te Perfume Cuff i Jumbo Chain narukvice. U skladu s trendom, trenutno se su u fokusu glomazni komadi nakita, posebno uz minimalistične modne kombinacije.