5 modela cipela koje Francuskinje nose uz suknje: Donosimo primere elegantnih kombinacija za letnje dane

Volite li suknje? Donosimo 5 načina da ih nosite sa trendi modelima cipela, po uzoru na Francuskinje!

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Elle redakciji, jedno od najčešće postavljanih modnih pitanja ovih dana glasi "koje cipele treba nositi uz suknje i haljine?" Većina referenci za rešavanje ovog zadatka dolazi od Francuskinja, koje su usavršile mnoge elegantne, a i dalje jednostavne kombinacije.

Takav je slučaj i sa stilizovanjem suknji sa cipelama. Naime, njihovi omiljeni modeli su teksas, kožne i slip suknje, a leti su nezaobilazni animal te gingham printovi. Opcije su brojne, te ukoliko vam je potrebna inspiracija za kombinacije suknji i cipela za leto 2024, nastavite sa čitanjem!

Kožna suknja + sandale sa potpeticom

Francuskinje su velike obožavateljke kožnih suknji - od mini do maxi dužina. Iako smo usred leta, kožne suknje nisu zaboravljene. Kombinujte ih sa majicama na bretele i laganim pleteninama kao što je to uradila Sylvie.

Suknja A kroja + cipele sa niskom potpeticom

Siluete sa punim suknjama doživele su povratak prošle godine, a klasične iteracije su slavne među Francuskinjama. Izbalansirajte dramatičnu formu sa rafiniranom parom obuće - predlažemo kitten štiklu kao chic modni detalj.

Teksas suknja + mokasine

Denim suknje doživele su svoj comeback. Najsvedenije su one midi dužine, ali Francuskinje ne bi važile za takve ikone stila da ne uspevaju da čak i mini verziju savršeno stilizuju. Možete ih nositi uz sve, od boho bluza do basic majica. Opcije obuće su beskrajne - od cipela sa potpeticama do sandala sa kaišićima.

Lanena suknja + papuče

Ravne suknje sa uskom siluetom i fashion sandale čine formulu koja će izdržati test vremena. Dodajte majicu na bretele i opuštenu košulju za ležeran letnji izgled.

Suknja sa leopard printom + Mary Janes

Ovo je tipičan francuski outfit. Obratite pažnju na rafinirane elemente sa šarenim motivom. Izgleda bez napora, ali je daleko od toga.

Izvor: ELLE/N.K.