Hudson Kroenig? Da li vam zvuči poznato?

Mali medenjak (6) kog smo već nekoliko puta videli na revijama Chanela (na poslednjoj Couture izašao zajedno sa Carom i Carlom u završnom defileu, a takođe se pojavio na Cruise reviji u Dubaiju) i koji je sin superzgodnog modela Brada Kroeniga (sa tatom bio zvezda Chanel filma), pojavljuje se pored zanosne Joan Smalls u najnovijoj kampanji prestižne modne kuće za njihovu Cruise 2015 kolekciju!

Iiii, moramo da priznamo da je mali presladak! Toliko cute da nam je jasno zašto je postao jedan od omiljenih modela čoveka koji je javno izjavio da ne voli decu.

Kroenig i Joan savršeno su obeležili kampanju u kojoj je egzotična Joan (prelepa!) mahom pozirala stojeći ili ležeći dok ju je mali Hudson špijunirao (vireći iza plavih, “tunis” vrata), posmatrao, sedeći na ivici bazena, ili potpuno ignorisao, leškareći na udobnoj sofi. Naravno kampanju je fotografisao niko drugi nego Karl Lagerfeld.

Ovom kampanjom mali Hudson je dokazao da će u bliskoj budućnosti pored sina Victorije i Davida Beckhama, Romea, biti glavni “dasa” u svetu modelinga. Kroenig je inače, radio već kampanju za Fendi, tako da mu ovo nije debitantska kampanja.