Ukoliko ste već naučili koji će to trendovi i odevni komadi da zablistaju ovog proleća, onda ste verujemo upućeni u činjenicu da u sferi pantalona i jeansa dominira zvonasta forma. Toga su svesne i poznate dame pa smo ovih dana počeli često da viđamo Miru Dumu, Hanneli Mustapartu, Jessicu Albu, Mirandu Kerr kako šetaju najatraktivnije zvoncare!

(10 chic pantalona za proleće)

Poslednja u nizu koja nas je oduševila svojim "70s" izgledom je bila Amal Alamuddin koja se pre nekoliko dana pojavila u glamuroznom izdanju koji se bazirao na fantastičnim pantalonama Giambattiste Vallija s chevron uzorkom u kombinaciji žuta-crna-zelena.

(Prolećni vodič: Šta da odložite, a šta da ostavite)

To nas je inspirisalo malo da istražimo najnovije modele slavnog kreatora što je rezultiralo otkrićem ovih čarobnih pantalona, idealnih za sezonu proleće / leto koja će od nas tražiti najbolja izdanja sedamdesetih.

(Ključni komadi za proleće)

Bele pantalone cvetnog dezena u crvenoružičastoj nijansi su inače deo Vallijeve Resort kolekcije i predstavljaju ženstven i svež model koji će kod svake žene probuditi njenu ženstvenost na jedan elegantan način. Imaju dubok struk i urađene su 100% od najfinije svile. Cenu ćemo prećutati, jer ovde je reč o odeći, a ne ceni!  

(11 modela jeansa koje ćemo nositi ovog proleća)