O glasovnim kvalitetitma poznate zvezde je suvišno pričati, a ova talentovana dama je sada rešila da se oproba i u modi! 

(Beyonce: Ovo su najbolja modna izdanja dive)

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti koje imaju svoju modnu liniju zahvaljujući saradnji sa modnim brendovima, Beyonce je rešila da napravi svoju ličnu modnu liniju. I uspela je u tome!

Ponosna i vidno zadovoljna, rnb diva nam je na svom Instagram profilu predstavila uvid u kolekciju, otkrivši da se nova linija sportske garderobe zove Ivy Park.

Samo ime predstavlja kombinaciju rimskog broja IV- značajnog za Beyonce, s obzirom da su ona i njen suprug, reper Jay Z rođeni četvrtog u mesecu, ime njihove malene ćerkice Blue Ivy i parka koji se odnosi na omiljeno mesto queen Bey koje je i poslužilo za inspiraciju njenih sportskih modela....

Foto: Instagram / beyonce

"Moj cilj je da sa Ivy Park linijom pomerim granice u sportskoj garderobi i da podržim i inspirišem žene koje razumeju da je lepota više od fizičkog izgleda. Prava istinska lepota se odnosi na zdravlje i usklađenost našeg uma, srca i tela. Kada se osećam fizički jakom, onda sam i mentalno jaka, tako da sam želela da napravim brend koji utiče da se i druge žene osećaju tako. "

Foto: Instagram / weareivypark

Kolekcija će biti dostupna od 14. aprila u online prodaji na sajtovima Net-a-Porter, Topshop i Nordstrom.

Foto: Instagram / weareivypark

Pogledajte kako izgleda promo video Ivy Park modne linije, sa potpisom Beyonce!

Detaljnije o liniji rnb zvezde pročitajte u majskom broju koji je u prodaji od 22. aprila.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija