Ukoliko do sada niste čuli za italijanskog milionera - Gianlucu Vacchia, sigurno ste bar na svom facebook feedu videli video njegovog plesa ne znajući da je u pitanju ovaj muškarac.

Veseli, prosedi italijanski milioner koji je u 50-oj godini ostavio sve poslove i rešio da uživa u životu, aktivno je počeo da se širi na društvenim mrežama.

Naime, na svom Instagramu Gianluca redovno postuje fotografije i video snimke iz svakodnevnog života, koji se sastoji od plesa na jahti u društvu devojke - Giorgie Gabriele, preko leškarenja u infinity bazenu, poziranja u svilenim, skupocenim pidžamama (koje su mu fetiš) i posećivanja raskošnih, ludih žurki.

Dovoljno je da pogledate njegov feed na Instagramu ili bar jedan video u kome pleše bolje od svoje partnerke pa da ga zavolite jer bez obzira na evidentnu finansijsku stabilnost, ovaj šarmantni hedonosta sa entuzijazmom uživa u životu i ekspert je za zabavu.

Njegov ples je bio toliko zarazan da je dobio čitavu armiju fanova – za samo nekoliko dana na njegovoj stranici prijavljeno je skoro 900 hiljada ljudi.

Inače, Gianluca žanje plodove svog aktivnog društvenog položaja u prošlosti - bio je šef kompanije za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske firme Fin Vacchi Finanziaria Vacchi.

Danas, milioner svo svoje slobodno vreme provodi u opuštanju i uživanju.

izvor: grazia.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija