Prethodnih 7 dana, Njujork je bio centar svetske mode, okupivši najznačajnije kreatore, modele, glumce, poznate ličnosti… Uz prestižne modne revije Marca Jacobsa, Donne Karan, Tomija Hilfingera, u Velikoj jabuci su se održali i značajni  humanitarni modni događaji.

Na crvenom tepihu jednog od najznačajnijih događaja Charity Foundation UNITAS, održanog 13. septembra, koji je bio posvećen prikupljanju novca za borbu protiv trgovine ljudima, zablistala je Beograđanka Simona Andrejić!

Događaju kojem su prisustvovali Leonardo Di Caprio, Catherine Zita Jones, Alessandra Ambrosio, Pamela Anderson…), Simona Andrejić je lično učestvovala u aukciji prodaje skupocenih slika, kako bi se prikupilo što više novca za ovaj važan cilj.

Srpska lepotica crvenim tepihom je prošetala u kreaciji našeg dizajnera Zvonka Markovića Couture predstavivši zemlju iz koje dolazi na najlepši način. Simona je takođe bila specijalna gošća i na njuroškom partyju Dolce i Gabanne, čije je zaštitno lice i bila za kampanju D&G. 

Druga srpska lepotica, prelepa Čačanka Antonina Petković, je bila jedan od modela na reviji koja je privukla najviše medijske pažnje- maga američke mode Tomija Hilfingera. Revija je održana u specifičnom ambijentu njujorškog doka Pier 16, gde je stage bio inspirisan karnevalskom atmosferom.

Reviju su uz Antoninu nosile najaktuelniji top-modeli današnjice: Kendall Jenner, Gigi Hadid. Antonina iz Njujorka pravo leti za Milano i Pariz, gde je čekaju angažmani za kolekcije najpoznatijih evropskih kreatora!