Lagerfeld ne može da nas razočara kada je u pitanju nešto što se na engleskom zove: show time!

Tako je bilo i ovog puta jer niste valjda mislili da revija za sezonu jesen-zima 2017. neće biti tematska?

Ovog puta u pitanju je bio svemir, a scenografija je naravno bila megalomanska, kako drugačije?

Ipak, pored očiglednih detalja koji su prisutne naravno potpuno oduševili (verujemo da je na licu mesta to zaista bio poseban doživljaj), većini su promakli još neki zanimljivi detalji sa ove revije, ali ne i nama.

"Astronauti" su imali zaštitu

Kada je Chanelova raketa lanisran aka krovu Grand Palaisa, tu je bilo i vatre, varnica i gomile dima. Modeli koji su stajali u blizini morali su da stave ogromne naočare za sunce, poput pnih koje nose skijači, ali šire. Bilo je neophodno da zaštite svoje oči, ali opet u isto vreme izgledali su odlično.

Dečko Lily-Rose Depp je bio među modelima

Lily-Rose bila je model u poslednjoj Chanel couture kolekciji, ali ovg puta njn dečko je taj koji je šetao pistom na reviji, u pitanju je Ash Stymest. Za razliku od drugih manekena zamrznutog lica, ovaj 22-godišnji Britanac nije prestajao da flertuje sa publikom, smeškao se, namigivao i na kraju i nasmejao svojoj devojci koja je sedela u prvok redu.

Poklon za goste revije bio je vredan 150 dolara

Svaki gost na reviji dobio je crnu kesicu punu Chanel proizvoda. Tu su se našli tri Rouge Coco sjaja za usne i dva laka za nokte iz poslednje beauty kolekcije.

Prvi red bio je prepun Chanel ambasadora koji su nosili modele francuskog brenda

Pored brojnih poznatih i manje poznatih imena iz sveta mode i poznatih, u prvim redovima na Chanel reviji u Parizu, našli su se Pharrell, Cara Delevingne, Alice Dellal, Vanessa Paradis - u pitanju su aktuelni i prethodni ambasadori brenda.

Astronauti su razljutili blogere

Praktično samo par sekundi nakon što se Lagerfeld naklonio, grupa muškaraca u svemirskim odelima počela je da raščišćuje set i rasteruje gužvu. Što se nikako nije svidelo fashion blogerima koji su besomučno pokušavali da ufotkaju dobar selfi sa Chanel svemirskog seta.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/