Postoje venčanice za koje se može reći samo "Majko Božija, šta je ovo, ovo ne postoji!". Jedna haljina je zaokupila pažnju javnosti i o njoj govori celi svet, naročito žene. To je venčanica Victorije Swarovski, pevačice koja je ipak više poznata kao naslednica Swarovski carstva.

U julu se udala za nemačkog biznismena Wernera Mürza, a venčanje je održano u Trstu.

Mlada je sudbonosno "da" izjavila u kreaciji koju je osmislio Michael Cinco, inače dizajner koji je do sada odevao zvezde poput Beyonc, Rihanne, J.Lo.. Na njoj se nalazi ni manje ni više nego 500.000 Swarovski kristala, a napravljena je od šest metara tkanine i teška 45 kilograma. Ispod masivne suknje krile su se svetlucave Jimmy Choo cipelice.

Izrada venčanice koštala je gotovo milion i po evra i gotovo sve modne kritičare ostavila bez daha. Victoria Swarovski je venčanicu nosila na glavnoj ceremoniji, a kasnije se presvukla u nešto malo "komotnije" haljine, namenjene za party i tortu.

Venčanje i zabave su trajale tri dana i sve je naravno bilo 'začinjeno' hrpom Swarovski kristala - što na odeći što u darovima za goste. Sve ukupno venčanje je koštalo 6 miliona evra.

Izvor: Express.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/