Koliko puta ste vi sami bili u situaciji da nakon velike životne promene, poželite da se takva slična desi i u i domenu stila, kose. Totalni makeover koji se na kraju svede na promenu firzure. Ili je nova dužina ili nova boja ali je svakako #allaboithair

Nakon što se pokrenula priča da su Brad Pitt i ona u nekoj čudnoj vezi nakon razvoda koja najviše liči na "consciously uncoupling" koji je pokrenula i u neku ruku patentirala Gwyneth Paltrow nakon razvoda od Chrisa Martina, Angie izgleda nikad bolje!

Da, i dalje je mršava ali više ne izgleda ispijeno, nezdravo i krajnje istrošeno. Angelina blista, a za to je zaslužna i nova frizura. Doduše niti se ofarbala u neku boju, niti je prigrlila jesenji trend #nob frizure, već je samo skratila dužinu i malo boju osvežila svetlijom kestenjastom bojom. 

Za debi novog beauty izdanja Angelina je odabrala losanđelesku premijeru svog poslednjeg rediteljskog dela - First They Killed My Father.  Njen make-up je bio u prepoznatljivom Angie stilu - sjajni obrazi, diskretan smokey, mrvičica maskare i efektan crveni ruž. 

Ovako moćan beauty look, Jolijeva je ipak potisunula u drugi plan opredelivši se za neobičnu stilsku kombinaciju.

Naime, njen modni izbor zbunio je sve. Glumica je obukla dugačku, elegantnu haljinu u svojoj omiljenoj crnoj boji, da bi preko nje prebacila veliki, vuneni šal koji ju je potpuno prekrio. Svetlosmeđi ogrtač s resama podsetio je mnoge na ćebe, te sakrio crnu haljinu koju je Angie ispod ponela.

Primetno je ipak da je glumica bila vrlo raspoložena i da se neprestano osmehivala, a njen osmeh učinio je da zaboravimo i činjenicu da je malo promašila kod odevnog izbora.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/