Victoria Beckham je još uvek u Njujorku gde iz časa u čas šeta trendi komade iz sopstvene linije.

Britanska kreatorka ovih dana je gošća Vogue magazina koji je na jednom mestu okupio najjača modna imena zarad konferencije o trendovima, stilu i modi u današnjem vremenu - Forces of Fashion. Nakon što smo je videli u crnoj rolci i baggy jeansu podrvnutih nogavica, Vicky je uskočila u svoje omiljene pletene haljine.

Midi dužina, kroj uz telo i zatvoren dekolte koji može i ne mora da bude rolka, prepoznatljiv su deo haljina koje čine većinu u garderoberu britanske kreatorke. Ono što je novina je sjajan pop-art momenat u dezenu koji je krasio njenu haljinu. U pitanju je apstraktna igra jesenjih nijansi teget, bordo i žute boje na beloj postavi. Šlic je doprineo da model izgleda još više modernije i nesvakidašnje.

Nadogradnja je bila u njenom stilu: naočare, punđa, box torbica i duboke, nabrane bordo čizme iz kojih Vicky ne izlazi danima. 

Tog istog dana, Beckhamova se pojavila u još jednoj sličnoj haljini. Print je izostao i bio zamenjen neon pink nijansom koja je "vrištala" dok je Victoria šetala ulicama Njujorka.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/