Sjajan debi kako su mediji i modni kritičari ocenili prvu kolekciju bivšeg kreativno direktora Givenchya za prestižan britanski brend, nije mogao da prođe bez Kendall koja je i privatno dobra prijateljica kreatora.

Ovo pojavljivanje mlade Jenner nije pomoglo da modeling zajednica zaboravi njenu prošlomesečnu izjavu iz LOVE magazina u kojoj je izjavila kako joj je raspored FW mnogo naporan te da joj ne pada na pamet da radi koliko rade njene koleginice, što je naravno izazvalo buru komenatara da joj se može, jer je i preko veze došla u modeling svet za razliku od 90% cura koje se mukotrpno trude da budu u samom vrhu.

Šta je tačno Kendall izjavila?

"Još od starta sam bila vrlo selektivna šta ću da radim i koliko ću da radim. Ali od starta sam znala da neću biti jedna od onih modela koji se ubijaju od posla i rade po 30 revija u sezoni ili šta god te cure rade. To ne znači da nisam radila, imala sam milion poslova usput i počela sam da šizim jer nisam imala vreme za sebe."

Najglasnija u komentarima bila je Daria Strokous koja je napisala: Šta god te devojke da rade, rade najbolje što mogu da zarade novac jer moraju da prežive u ovom svetu. I da, ovo je 70-a po redu sezona, i ponosne smo na sve koje smo do sada iznele."

Iako je od Kendall usledio odgovor da njene reči nisu dobro prenete, odnosno da nisu dobro shvaćene manekenke nije uspela da ubedi da joj oproste.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/