Jennifer Lawrance zaštitno je lice Diora od 2012. godine, a zašto je upravo ona odabrana da bude promoter ovog velikog brenda najbolji dokaz je upravo ova, aktuelna kampanja za njihovu cruise kolekciju 2019.

Fotograf odgovoran za ove fanastične, umetničke kadrove je Viviane Sassen, a čitav editorijal sniman je u pustinji, dok su za glavni eksponat izabrani predivni konji. 

Dodajte čitavoj priči par kaktusa, sivu pozadinu i naravno veličanstvene haljine i kapute iz ove kolekcije, a pritom i komade poput crnog kožnog topa koji se vezuje kaišićima na leđima, te neizistavne saddle bag tašne različitiih dezena i imaćete jednu apsolutno savršenu kampanju.

Čitav set podseća na onaj iz serije Westworld, a moć glavne junakinje u ovoj priči je apsolutno očaravajuča.

Jasno je zašto je baš Lawrance bila vodeći ženski lik u serijalu Hunger Games, kao i zašto ovaj modni serijal traje svega 30 sekundi i to je sasvim dovoljno da se zaljubite i poželete svaki komad koji se pojavljuje u njemu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/