Svake jeseni radujemo se godišnjoj kolekciji najpraćenije revije donjeg veša na svetu.

Informacije radi, za ovaj, usudićemo se da kažemo, event, moguće je kupiti ulaznice po ceni od 14 000 dolara po karti.

Jednom kada se nađete na prestižnom događaju zapitaćete se zbog čega je mnogim modelima najveći san da hodaju upravo pistom za brend Victoria's Secret.

Glasine su takve da jedino devojke koje su pravi Viktorijini anđeli imaju pravo da ponesu čuvena "krila". Međutim, ovo je zaista samo neproverena glasina. Prava razlika je u ugovoru koji potpisuju Anđeli i manekenke koje rade isključivo revije. 

Elsa Hosk & Co. pored revijalnog dela učestvuju i u kampanjama, fotografisanjima i specijalnim gostovanjima za brend.

Nije svaka lepotica koja ponese "krila" automatski Viktorijin anđeo.

Devojke sa stalnim ugovorima su prve koje će dobiti par, a zatim se na kastingu za preostale modele nekima od njih ukazuje ova prestižna čast u svetu modelinga.

Taj korak će biti posebno označen u njihovoj karijeri, kao značajan i kao prepoznatljivo priznanje koje će svaka od devojaka neizbežno izdvojiti u svom portofoliu. Veličina i grandioznost samih "krila" takođe je jedan od pokazatelja uspeha manekenke kojoj su dodeljena.

Odabir preostalih modela koji će biti Anđeli makar jedne večeri nastavlja da izaziva kontroverze. Recimo, Josephine Skriver je nakon debitanske revije za brend čekala pet godina na svoj prvi par, dok je Bella Hadid prošetala krila iste godine kada je prvi put i prošetala pistom.

Umetnik koji stoji iza zaštitnog znaka Victoria's Secret-a, Marian Hose, otkrio je da devojke ne znaju kako će "krila" izgledati sve do dve nedelje pred samu produkciju. Model će ih isprobati do tri puta pred šou, a za vreme konstrukcije i hiljade sati rada na njima, za fiting će biti zadužene devojke kojima je to zadatak. Hose je naznačio i kako samo mali broj ljudi zna koja "krila" su rezervisana za kojeg top-modela, kako ništa ne bi ugrozilo sam događaj. 

Datum ovosezonske revije kao i ime glavnog izvođača još uvek su nepoznati, a neki od nepotvrđenih izvora sugerišu da sačuvate 8. novembar u vašim agendama.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia