Manekenka je u svojoj novoj knjizi Lessons: My Path to a Meaningful Life pisala o izuzetno ličnim temama.

Između ostalog, osvrnula se na period života kada je radila za megapopularni brend Victoria's Secret, što je bilo od 1999. do 2006. godine. 

"Prvih pet godina osećala sam vrlo samopoudano šetajuči u donjem vešu, ali kako je vreme odmicalo, sve više je počelo da mi smeta da budem fotografisana na pisti noseći bikini."

Gisele je tražila od stilista da sakriju njenu figuru. "Dajte mi plašt, ogrtač, megalomanska krila!" - verovali ili ne, ovo su reči Bündchenove.

Uprkos tome što joj je ova kuća donosila 80% godišnje zarade, brazilski superstar osetila je potrebu da napusti taj prezahtevni raspored i užurbani tempo rada.

Kada su konstantna internacionalna putovanja počela da uzimaju danak, top-model je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke.

Na dva komada papirića je zapisala reči "da" i "ne". Da, da, dobro pretpostavljate: stavila ih je nakon toga u praznu vazu i usredsredila se da napravi odluku koja će joj odlučiti dalji tok života. Ubeđivala je sebe da će dobijeni odgovor biti najbolji mogući po nju samu.

Kada je izvukla papirić koji je govorio "ne", shvatila je da je upravo to i priželjkivala.

Filmska scena, ali mi je podržavamo.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/