Jedna od najaktuelnijih manekenki današnjice odabrana je da bude najvažniji model na reviji najpoznatijeg proizvođača donjeg veša na svetu.

Njeno uzbuđenjenje je na vrhuncu: potpuno opravdano kada se uzme u obzir činjenica da joj je ukazana neverovatna čast u svetu modelinga. 

Vlasnica blistavog tena i savršenih talasa u kosi do sada je bez problema odgovarala na rigorozne beauty zahteve brenda, ali grudnjak optočen dragim kamenjem pripada posebnoj kategoriji.

Devojka zlatnih uvojaka ima i plan.

Kapi za oči, na prvom su mestu. Ovo je mali trik kojim se služi i Victoria Beckham, koja ih čak svakodnevno nosi sa sobom u ručnoj torbi. Kapi pomažu Elsi da neutrališe crvenilo koje joj njena dva mačka, Bodhi i Sanu, ponekad izazivaju, a nije nimalo neobično što želi da njene plave oči budu bistrog pogleda. Zatim će uviti trepavice i time je baza za sexy stav postavljena. 

Nekadašnja profesionalna sportiskinja, priznaje kako je nekada bila zagovornik potpuno prirodnog izgleda. Kada je prošlo određeno vreme, shvatila je koliko toga malo šminke može da učini.

Čista koža uz blistavi sjaj ono je čemu teži. Hosk-ova zna da lepota dolazi iznutra, te se kvalitetno hrani i zaista nikada ne odlazi na spavanje sa šminkom na licu. 

Detaljno čisti lice i poštuje ceo proces koji joj je propisao njen dermatolog. 

Voli da koristi hajlajter na jagodičnim kostima, kapcima i određenim delovima dekoltea uz koji, naravno, ide i bronzer, radi boljeg konturisanja. 

Jedan od trikova koje je ukrala radeći sa mnogobrojnim stručnjacima iz industrije jeste da sjajne i obojene čestice nanosite prstima. 

Jakocrn tečni ajlajner je prisutan. Pogrešite li prilikom nanošenja, ovaj Viktorijin anđeo savetuje da slobodno dodate još proizvoda kako biste ga ujednačili.

Nude usne biće protivteža.

Kao što smo već i pisali, 8. novembar je datum rezervisan za glamurozni događaj u Njujorku. 

Nemamo sumnji da će se izvanredna lepota Anđela i veličanstvenost samog wonderbra ujediniti u senzacionalni look.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/