Juče je modni svet sačekala vest o novoj saradnji švedskog brenda H&M.

Jedan od najomiljenijih dizajnera današnjice, Italijan Giambattista Valli postao je novi dizajner sa kim će švedski gigant uraditi limitiranu capsule kolekciju nakon saradnji sa kreatorima kao što su Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Alexandar Wang te kolekcijama koje su nastale u kolaboraciji sa kućama Erdem, Balmain, Kenzo i Moschino.

Ova vest je krajne moderno najavljena na crvenom tepihu Kana, i to od strane manekenke Kendall Jenner koja se na godišnjoj amfAR gali pojavila u prvom modelu iz kolekcije.

(Hotel koji krije najveće tajne i afere Kanskog festivala)

Društvo manekenki na ovom red carpet debiju kolekcije, pravio je upravo Valli koji se pred hotelom Hotel du Cap-Eden-Roc pojavio sa svojim muzama, modelom Kendall Jenner i kineskom pevačicom i tekstopiscem Chris Lee, koja je takođe ponela haljinu od tila iz najavljene kolekcije švedskog brenda i Vallia.

Modni šou pink princeze: Kendall Jenner u sred Kana oduševila duplim roze izdanjem
Author: SCGA

Dok se Kendall odlučila na potpuni glamur u neon mini haljini, preko koje je imala prikačenu suknju, sa srebrnim sandalama i oversized bisernim minđušama, Lee, koja je tokom čitave nedelje bila prisutna na listama najbolje odevenih zahvaljujući svojoj avangardnoj garderobi, odlučila se za romantičniji izgled, sa dubljim dekolteom i nežno ružičastim karnerima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/