Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozivamo vas da pogledate Game Changer all season kolekciju za 2021. Ana Trošić Trajković

U okviru Beogradske nedelje mode u nedelju, 1. novembra od 19:30 h biće održana revija “Gama Changer” Ane Trošić Trajković.

  Izvor: Foto: Press

“Game Changer” je kolekcija za godinu u kojoj smo uspeli da usporimo. Priča o aktuelnim modnim promenama koristeći mantil, osnovni komad teže konfekcije, kao simbol brze mode, milionskih tiraža tokom mnogodecenijske proizvodnje globalno, simbol zone komfora, pripadnosti masi, kolektivne nesvesti i lenje prepuštenosti civilizacijskim tokovima.

Kroz još jednu redizajn kolekciju Ana dekonstruiše formu mantila menjajući mu prepoznatljivu estetiku i funkciju podižući ga iz kategorije konfekcije u kategoriju visoke autorske mode, unikatnih komada koji su nastali da traju dugo, da se vole, cene i čuvaju.

Nakon osam godina aktivnog dijaloga o pogrešnom smeru kretanja modnih tokova, početak promena je evidentan.

Na pragu modne sezone 2021. godine “Spora moda” je pokret sa sve više pristalica i na strani stvaraoca i na strani modne publike. Oni su zaslužni za preusmeravanje tokova globalne modne industrije sa neetičkog, rasipnog i nepromišljenog pristupa ka industriji koja se zasniva na jednakosti, socijalnoj pravdi, dobrobiti životinja i ekološkom integritetu.

Kolekcija za godinu u kojoj smo uspeli da usporimo, slavi i dokumentuje početak modnih promena u Srbiji kroz likove žena borkinja za održivu modu, ozbiljnih ikona mode iz aspekta koji je iznad površnog i lepog, iznad trendova i tržišta.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity