Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte fenomenalnu kolekciju bezvremenog mantila Ane Trošić Trajković

Game Changer, kolekcija za godinu u kojoj smo uspeli da usporimo, priča o aktuelnim modnim promenama koristeći mantil - osnovni komad teže konfekcije, kao simbol brze mode, milionskih tiraža tokom mnogodecenijske proizvodnje globalno, simbol zone komfora, pripadnosti ...

  Izvor: Foto: Press/David Đorđević

Kroz još jednu redizajn kolekciju Ana dekonstruiše formu mantila menjajući mu prepoznatljivu estetiku i funkciju podižući ga iz kategogorije konfekcije u kategoriju visoke autorske mode unikatnih komada koji su nastali da traju dugo,da se vole, cene i čuvaju.

Nakon 8 godina aktivnog dijaloga o pogrešnom smeru kretanja modnih tokova, početak promena je evidentan. Na pragu modne sezone 2021. godine Spora moda je pokret sa sve više pristalica i na strani stvaraoca i na strani modne publike. Oni su zaslužni za preusmeravanje tokova globalne modne industrije sa neetičkog, rasipnog i nepromišljenog pristupa ka industriji koja se zasniva na jednakosti, socijalnoj pravdi, dobrobiti životinja i ekološkom integritetu.

Kolekcija za godinu u kojoj smo uspeli da usporimo, slavi i dokumentuje početak modnih promena u Srbiji kroz likove žena borkinja za održivu modu, ozbiljnih ikona mode iz aspekta koji je iznad površnog i lepog, iznad trendova i tržišta.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity