Mini serija od šest epizoda u HBO produkciji, ima poprilično visoku ocenu i pobrala je armiju fanova u vrlo kratkom vremenoskom roku, zbog čega se Reese Witherspoon i Laure Dern sada sasvim sigurno grizu u sebi, jer nisu prihvatile ulogu smatrajući da je radnja odveć slična onoj u kojoj su igrale sa Nicole - Big Little Liesnaravno.

Ipak, ni radnja, ni dobar kasting, niti spektakularna gluma, nisu napravile impakt kakav je modni deprtaman, za šta je zaslužna kostimografkinja serije Signe Sejlund.

Naime, većina komada koja se našla u seriji, a nosi ime poznatog brenda i još uvek može da se kupi - više ne može da se kupi.

Poput metalik haljine sa Givency potpisom, čija cena iznosi vrtoglavih 7.577 evra!

Međutim, ne može baš sve da se kupi - a, to je u ovom slučaju kaput oko kojeg se digla prašina.

Savršen jesenji komad, dug, dezeniran, od pliša, sa kapuljačom. Načinjen je samo za seriju, u nameri da deluje skupo i vintage - što je kostimografkinji definitivno pošlo za rukom.

Pomama za kaputom je dovela do toga da na raznim (moramo da se ogradimo: neproverenim šoping sajtovima) možete da kupite baš ovaj primerak koji Nicole nosi u The Undoing.

Šta ovaj komad čini toliko jednistvenim: prvenstveno njegova upečatljivost.

Na prvom mestu to su boja i dezen. Na drugom izbor tkanine u sklopu sa dezenom, te je sveopšti utisak da je u pitanju određena vrsta krzna. I na kraju sam kroj. Ipak je u pitanju model koji je šiven po merama glumice, te zahvaljujući kroju Nicole dobija naglašen struk i poprsje - što je inače jedva primetno.

A, sada zamislite ovaj model na nekoj od njenih koleginica koje su odbile ulogu: Reese Witherspoon ili Lauri Dern.

Ovaj efektni kaput izgledao bi čak ofucano.

Visina, stas, razbarušena kovrdžava kosa u crvenkastim pramenovima i to aristokratsko držanje i bledilo australijanske filmske dive učinilu su od ovog komada zvezdu serije, ne obrnuto.

Uvek je zaključak isti: nije važno šta nosite, već kako to nosite ili ko je onaj ko to nosi.