Dugoočekivana saradnja dva velika brenda BOSS x Russel Atletic konačno je stigla, a njena promocija održana je onlajn i zapalila internet. Video koji je izbačen brzo nas je navukao na ponovno puštanje iz više razloga. Pre svega zbog same kolekcije koja predstavlja autentičan spoj stila i funkcionalnosti kao dve vodilje ovih brendova, a onda i zbog svega što se u samom spotu nalazi. Ikonični zvuci hip-hop hitova devedesetih, košarkaši, ormarići, svlačionice, i sve ono što najviše volimo u tinejdžerskim filmovima, pretopljeno je u ovu kampanju. Ashley Graham, Bella Hadid, Precious Lee, Lucky Blue Smith, Keith Powers i ostali, samo su svojim plesnim pokretima začinili ovu žurku i učinili da svi poželimo da smo bar na sekund opet u svojim srednjoškolskim klupama.

Što se tiče samih komada, ako ste ikada posumnjali da jedan ležerni brend kakav je Russel Athletic može da se ukopi u eleganciju i klasiku BOSS-a, trenerke u nijansama prljavoroze i zagasitoplave, kao i dukserice i sakoi sa logoima kolaboracije, dokaz su da je ona bila pravi potez.

Povodom lansiranja, na TikTok-u je pokrenut i izazov #BOSSUpYourGame, u okviru kog NBA zvezda Dennis Schröder poziva da pokažete svoja umeća!

Nova kapsula biće uskoro dostupna u MOVEM Fashion radnjama i BOSS Store-u u Beogradu.

BOSS x Russell Athletic: Žurka je u svlačionici!