Oh la la! To je bila naša reakcija kada smo videli listu zvanica za Christian Dior haute couture reviji za jesen 2014, koja je održana juče u Parizu.    

Najstylish Ruskinje (Duma, Perminova, Sergeenko), najuticajnije fashioniste na svetu (Anna Dello Russo i Anna Wintour), ambasadorke brenda (Marion Cotillard i Jennifer Lawrence), najpoznatiji modni fotograf Mario Tetsino, kao i it cure mode, Emma Watson i Olivia Palermo. Dodatnu „buru“ na reviji je izazvao dolazak relativno novog para, Seana Penna i Charlize Theron.

Dobro, to nije ništa čudno, s obzirom da je Dior „The one“ revija koja privlači najveću pažnju i po običaju ima najbolji „prvi red“, ali to ne poništava naš utisak da je ovo prvi red iz snova i da su skoro svi do jednog stilski briljirali!

Naravno skoro svi su nosili Dior kreacije, s tim da su Ruskinje možda imale najbolji stil, kao i holivudske glumice.

Jennifer Lawrence se pojavila u eteričnoj beloj kreaciji. Marion Cotillard je izabrala crnu, elegantnu kreaciju uz telo, s blagim faltama pri dnu i asimetričnim gornjim delom, dok se njihova mlađa koleginica Emma Watson odlučila za prozirnu, pufnastu haljinu nalik kombinezonu.  

Zaljubljena Charlize se pojavila u uzanoj, mini haljini zlatne boje i zatvorenog dekoltea na kojoj je jedini detalj bio red sitnih resa pri dnu.  

Pogledajte u galeriji ostale fashion superstarove na Dior reviji.  

Lawrence, Theron, Cotillard, Watson, Duma, Palermo, Wintour, Perminova... superstarovi su sinoć pohodili Pariz na haute couture reviji luksuzne modne kuće.