Ovaj mesec je posvećen slavljenju svih Crocs modela koji pomažu pojedincima da iskažu svoju jedinstvenost i im da pruže maksimalnu udobnost dok koračaju ka novim izazovima. Jedinstveni klasični Crocs modeli, praktične papuče i svestrane sandale, dostupni su u različitim modelima, nijansama boja, kombinacijama i motivima - tako da svako može pronaći par u kojem se oseća najbolje i koji je za njega savršen.

Ova godina će se uskoro završiti, pa tim povodom, Crocs želi naglasiti da prilikom kreiranja modela uvek ima na umu svoje korisnike i njihove želje. Kao brend koji predstavlja ljude i radi za ljude, Crocs ovaj mesec posvećuje slavljenju svih svojih jedinstvenih dizajna. Zašto? Zato što se na taj način slavi sva različitost ličnosti na svetu.

CLASSIC-TIE-DYE-GRAPHIC-CLOG (1)
Crocs 

Kada pomislite na Crocs, prva misao koja vam padne na pamet je verovatno klasična Crocs obuća s rupama za Jibbitz dodatke i kaišom na peti. Pomišljate na jednostavnu obuću koju obujete I spremni ste da se otisnete u spoljašnji svet. Ali Crocs predstavlja više od toga. Tokom godina ovaj brend je promenio svoju perspektivu tako da uvek prati trenutne trendove i ostvaruje želje kupaca. Crocs je izašao iz svoje zone komfora, iz onoga što zna, i počeo je da stvara. Za vas, vašu porodicu i vaše prijatelje. Na taj način je pokazao da strah ne sme biti granica, sve dok želite postići svoje ciljeve i predstaviti se drugima. Pokazao je da sa Crocs obućom možete predstaviti svoju ličnost na kreativan način koji vama najviše odgovara. Tako svojim različitim linijama i modelima, kao i saradnjom sa drugim brendovima, poput Coca-Cole, Crocs prevazilazi svoje granice. Zato kreira i veliku količinu različitih Jibbitz dodataka sa različitim motivima, tako da svako može personalizovati svoju omiljenu obuću kako želi. Time pruža priliku da kažete ono što želite, da se istaknete i izdvojite iz mase.Crocs će uvek biti tu za vas čineći vas neustrašivim tokom svakodnevice. On će izazvati poverenje i hrabrost i dati vam priliku da sve to začinite pravom dozom smelosti. Pokažite svetu ko ste i zablistajte punim sjajem, gde će Crocs uvek stajati na vašoj strani. Međutim, ako i dalje tražite motivaciju i ne znate kako da kombinujete vašu Croks obuću, pronađite inspiraciju u različitim stilovima poznatih ličnosti. Dozvolite im da vas inspirišu dok tražite svoj univerzalni stil!

STARRY_SKIES_GLITTER_CLASSIC_LINED_CLOG (1)
Crocs 

O Crocsu:

Crocs obuća je jedan od najpoznatijih svetskih brendova, toliko da je sam po sebi termin za određenu vrstu obuće u nacionalnim rečnicima. Od svojih početaka u nautici, kada su 2002. godine mornari shvatili magičnu formulu cipele koja ne klizi i ne ostavlja boju, a koja je istovremeno vrlo udobna, čuvene klompe brzo su se masovno proširile širom sveta. Do danas, Crocs je prodao više od 350 miliona pari obuće u više od 90 zemalja širom sveta. Crocs su idealne za celu porodicu, ali ih takođe odlikuje izuzetan kvalitet, jer su napravljene od specijalnog Croslite materijala, koji pruža mekanu udobnost, kao i savršenu higijenu i trajnost. Upravo zbog toga, one se značajno razlikuju od mnogih falsifikata pronađenih gotovo svuda u svetu.

Crocs obuća je dostupna u Crocs Delta City i Crocs Ušće Shopping Center radnjama.