C&A prodavnice u Delta Cityju i BEO shopping centru u Beogradu i BIG Shopping centru u Novom Sadu pozdravlja svoje kupce u novom dizajnu nakon više nedelja modernizacije. Od danas, C&A pruža još uzbudljivije iskustvo kupovine koje kombinuje nove elemente identiteta brenda sa poboljšanom uslugom za sve posetitelje i jakim fokusom na teksas, kao i održiviji asortiman. Modernizacija prodavnice prvi deo je ubrzanog napora C&A da investira u svoje prodavnice i još bolje iskustvo kupovine. Tokom narednih meseci, ovaj modni trgovac će završiti modernizaciju više od svojih 400 prodavnica širom sveta.

Novi C&A logo u svom elegantnom i modernom dizajnu privlači pažnju. Novi elementi identiteta brenda stvaraju svež izgled, predstavljajući C&A kao moderan, inkluzivan brend. Fotografije velikih razmera odražavaju hrabriji vizuelni jezik sa proizvodom u srcu. Daju orijentaciju i pojednostavljuju iskustva tijekom putovanja kroz shopping.

Modni div C&A se jače nego ikad zalaže za održivu modu za celu porodicu, po dobrom kvalitetu i pristupačnim cenama. Poruke o održivosti su stalni element dizajna koji skreće pažnju kupaca na širok spektar održivije odeće i napore C&A u pogledu održivosti.

Kao deo svog stalnog fokusa na održivost, C&A je takođe transformisao oblast teksasa za dame i muškarce kako bi uključio novi asortiman proizvoda u svim novim prodavnicama. Dizajn područja teksasa prikazuje novu kolekciju u svom najboljem izdanju, dok istovremeno educira kupce o novim krojevima i oblicima odevnih predmeta.

Ulaganje u prodavnice naglašava važnost budućnosti modne maloprodaje pod kapom brenda C&A. Modernizovane prodavnice su više od mesta za kupovinu. Objedinjavajući proizvode, motivisane servisne timove i sveže elemente dizajna, povezuju se tačke i stvara okruženje u kome će kupci uživati i osećati se inspirisanim da provode vreme u njemu.

1634895544392 (1)
Promo 

O C&A

Sa preko 1.400 prodavnica u 18 evropskih zemalja i više od 24.000 zaposlenih, C&A je jedan od vodećih evropskih prodavaca mode. C&A svakog dana dočekuje više od dva miliona posetilaca u svojim prodavnicama u Evropi i nudi kvalitetnu modu po pristupačnim cenama za celu porodicu. Pored evropskih prodavnica, C&A je prisutan i u Brazilu, Meksiku i Kini.
Za više informacija posetite web stranicu: www.c-a.com.