H&M Holiday kolekcija, dostupna u svim H&M prodavnicama u Srbiji, donosi nam kontrast i za svakog po nešto - praktičnu odeću koja se nosi na otvorenom i onu raskošnu za zabavu, čime na nabolji način oslikava prazničnu atmosferu i zimske noći.

Ovo je kolekcija za proslavu sezone, za uspomene. Sa jedne strane tu je šarm boravka u planinama u puffer jaknama, sa čizmama koje štite od hladnoće i sa dominantnim fair-isle printovima, dok su sa druge strane apres-ski zabave - haljine za žurke, dobro krojene pantalone i detalji od perli.

Ključni komadi su crni, postavljeni kombinezon, pletena haljina i haljina sa V izrezom i šljokicama. Dizajn karakterišu duge siluete, poput pantalona širokih nogavica i fair-isle džempera. Modni dodaci su torbe koje se nose preko tela i naočare za sunce. Cipele su i praktične i elegantne - chunky čizme na pertlanje i i cipele na štiklu koje se mogu prilagoditi čitavoj kolekciji. Boje su prigušene i mekih tonova - srebrno siva, plava i crna, sa nijansama crvene koja daje svežinu. Kolekcija je napravljena od održivijih materijala, dok je većina u potpunosti od recikliranih materijala.

U galeriji pogledajte prvi novu zimsku H&M kolekciju.

H&M Pogledajte prvi koji komadi vas očekuju u svim H&M radnjama širom Srbije!