Ukoliko ste rešene da ostavite dvadesete za sobom i izgradite lični modni stil oblačenja vreme je da se okrenete osnovnim komadima odeće koje treba da imate nakon 30. godine.

Kada se osvrnete na dvadesete biće vam jasno koliko ste se promenili počev od mesta za izlaske, odlaska na posao, restorana za ručak.

Prosto vaš izgled koji vam je nekada pristajao, a kako ne bismo izgledali kao da imamo krizu identiteta potrebno je da zamenimo garderobu za ozbiljniju i dostojnu godina života.

U pitanju je klasična, jednostavna garderoba, koja će uvek biti u modi, s toga je obavezno da bude i svakodnevni deo naših ormara.

modne kombinacije za jesen
Profimedia 

Donosimo vam komade odeće, koje ako budete imale u svom ormanu, moći ćete da se spremite za bilo koju priliku i za samo nekoliko minuta i to bez stresa.

Samo pomislite koliko ćete prostora uštedeti u svom garderoberu!

1. Bela majica

Da li ste ikada videli običnu belu majicu koja vam se nije dopala? Bela majica je jedan od komada za sva vremena, a pored fashion momenta čini da se osećate kao da ste srasli s njom.

 2. Bela košulja

Davno su se izbrisale jasne granice na muško i žensko odeljenje u radnjama. Sve više žena rado kupuje mušku, overisized odeću, a jedan od omiljenih komada koje vole da ukradu partnerima su svakako bele košulje.

3. Majica na bretele

Bez obzira da li je nosite uz pantalone ili farmerke, ribbed top ima čar besprekornog stila.

4.Oversized džemper

Danima kada je želja za udobnošću i toplinom imperativ za stajling, zgrabite omiljeni oversized džemper ove zime!

5. Kardigan

Obzirom na činjenicu da su poslednjih godina doživeli veliki povratan na modnu scenu nimalo ne čudi da je poželjan i u odmanu 30-godišnjakinja.

6. Crna rolka

Jedina stvar koja je pravi spas u hladnim danima je rolka. U garderoberu nakon 30. treba da posedujete barem jednu crnu rolku koja će vam biti i spas u prilikama kada poželite da izgledate besprekorno.

7. Plavi jeans

Ne mogu dovoljno da naglasim koliko je važno pronaći prave plave farmerke. Izgledaju dobro na bezbroj načina, a jedan su od retkih komada koji nikada ne dosadi.

8. Helanke

Svestrana i udobna priroda se vratila na velika vrata, pa zašto se ne bi našla i u ormanu žena u četvrtoj deceniji?

9. Puffer jakna

Trenutno ne znamo za veći trend od puffer jakni. Naprosto ih ima svuda, a hype za ovim komadom nimalo ne čudi obzirom na udobnost i toplotu koju pruža.

10. Vuneni kaput 

A kada završite sa puffer jaknom i želite da izgledate pametnije, vuneni kaput je uvek savršena komponenta koju morate imati pri ruci.

11. Cvetna haljina

Dovoljno je da obučete lepršavu cvetnu haljinu i već imate efektan outfit, a ukoliko mu pridodate i teksas jaknu, spremni ste za neobaveznu šetnju gradom.

12. Crna haljina

Ukoliko nemate omiljenu crnu haljinu u ormanu verovatno niste ni svesne koliku ona moć ima da vas spasi u prilikama kada jednostavno ne znate šta da obučete.