U novom aprilskom green izdanju vodimo vas iza kulisa fashion editorijala pod nazivom “MODA MORA BITI ZDRAVA” koji veliča nijanse zelene i žute kao imperative nove prolećne sezone. Ekskluzivno za aprilski broj cover je snimljen u Milanu sa up and coming lokalnim modelom Milicom Rajković koja samo posle par dana pošto je šetala na Fendi reviji, snimila svoj prvi cover i to za srpski Elle magazin. Editorijal je slikao modni fotograf RAFFAELE MARONE, stajling poptisuje GIORGIO BRANDUARDI, do je za inovativni make-up bila zadužena naša poznata šminkerka Ivona Milosevic, dok je za neverovatan set dizajn bila zadužena poznata italijanska dekoraterka Greta Zalaya.

Tu su i najbolji DYS BEAUTY RECEPTI od Elle devojaka širom sveta. Naši beauty profesionalci lepote u 45 izdanja Elle-a širom sveta dele svoje savete za proizvode koje možete sami da napravite. U nekoliko koraka otkrivaju vam kako da pripremite proizvode za „od glave do pete“ i to od prirodnih sastojaka

Zatim tu je i jedno novo istraživanje naše modne urednice - da li ste znali da je Budimpešta novi modni epicentar u regionu? Ovaj grad je u poslednje tri godine procvetao kako po fantastičnom cool lifestyle vajbu, tako i kao up and coming fashion riznica koja obiluje izuzetnim dizajnerima, kvalitetnim sustainable brendovima, jedinstvenim artističnim dizajnom nameštaja i renomiranim impresivnim arhitektonskim čudima koja su sada postala hot spot noćnog života i neverovatne gastronomije. Pročitajte insajdersku priču ELLE modne urednice Ane Ostojić koja izdvaja osam razloga koji potvrđuju postojanje neverovatnih kolekcija mađarskih dizajnera, ali i biznis intervju sa CEO Mađarske agencije za modu i dizajn koja nam u ekskluyivnom intervjuu priča kako jedna fashion industrija i manufaktura može postati više održiva. Takođe nastavljamo sa utiskom ovog grada uz food vodič lokalnih specijalnih mesta i ukusa koji je za Elle ekskluzivno pripremila renomirana blogerka Ana Vlatković GourmAna.

Aprilski broj donosi i još jedan fashion fenomen koji je Elle magazin na svetskom nivou istražio kroz kreativnost i inovacije modne proizvodnje koju pokreće nova era održive mode. Od kože sačinjene od pečurka, do primene upcycling principa i rentiranja luksuzne odeće, u vremenu kada je sve veći etički uticaj na našu životnu sredinu - tehnološkim napretkom izrade materijala i reinventiranim sistemom retail tržišta - danas je sve, ali aposolutno sve moguće kada je o eco fashion industriji reč!

Od danas novi broj Elle magazina je u prodaji na svim kioscima širom Srbije!

Foto: RAFFAELE MARONE @raffomarone
Stajling: GIORGIO BRANDUARDI @gio.a.b
Asistent stiliste: Rebecca Lai & Vincenzo Palatiello
Šminka: Ivona Milosevic @ivonamilosevic
Assisting za Lavinia Pizzolato
Kosa: Andrea Soriga koristio Balmain Hair Couture @andresoriga
Asistent frizera: Dario Usai
Set dizajn: Greta Zalaya @gretazalaya
Modeli: Milica Rajković @ demons model management @milicarajkovich @demons_model_management
Modeli (bliznakinje) iz editorijala: Cadhla & Sadhbh O’Reilly
CASTING DIRECTOR: Mattia Marazzi @mattiamatthewmarazzi