Smeh. Moda. Suze. Ruže. Glamur.

Sve to i mnogo više doživeli smo u utorak 19. aprila na svečanom ručku dizajnera Mihana Momose, povodom 10 godina postojanja njegovog brenda. U Loft studiju u Beogradu, Mihano je okupio svoje važne žene, među kojima se našla i Elle redakcija, kako bi proslavio ovaj jubilej i predstavio nam svoju novu kolekciju.

formal-47.jpg
Dragana Klem modna urednica Ana Ostojić, dizajner Mihano Momosa, v.d. glavne i odgovorne urednice Teodora Bogdanović, web urednica Tara Đukić

Gošće su nosile isključivo Mihanove kreacije, a ovoj već dovoljno bajkovitoj atmosferi doprinela je impresivna dekoracija Flower Couture by Studia Jana, kao i gastronomska remek-dela Jasmine Masline, dok su za muziku bile zadužene Mimi x FY.

190422-142.jpg
Dragan Klem 

190422-126.JPG
Dragan Klem 

Dunja Jovanić, Sara Jovanović, Iva Chu, Mina Milutinović, Duška Jovanić, Tamara Dragičević, Danijela Dimitrovska, Nataša i Kristina Bekvalac, Una Krlić, samo su neka od poznatih imena koja su se našla na Mihanovom spisku žena koje su ostavile trag u njegovoj karijeri.

190422-257.jpg
Dragan Klem Sara Jovanović

190422-287.JPG
Dragan Klem Dunja Jovanić

190422-219.JPG
Dragan Klem Mina Milutinović

190422-250.JPG
Dragan Klem Kristina i Nataša Bekvalac

190422-267.JPG
Dragan Klem Ana Ostojić, Mimi x FY

Mihano nas je čitavu deceniju oduševljavao velikim snovima, virtuoznim idejama i inovativnim dizajnom, a sada, kada smo mu prišli još bliže, naveo nas je da se divimo i načinu na koji nosi svoje vrednosti, poreklo i identitet. Naime, ovom prilikom odlučio je da sa svojom publikom podeli dirljiv video koji najbolje opisuje DNK njegovog brenda. Kroz razgovor sa njegovim ocem Milanom i pesme koje je napisao, saznajemo da je Mihanova glavna vodilja kroz život i karijeru bila ljubav njegovih roditelja Olivere i Milana. Otuda je proizašao i simboličan naziv ovog eventa - ''Love breeds love'' (Ljubav se ljubavlju vraća).

''Voleo bih da ovih par minuta poklonim mom heroju i večnoj podršci, inspiraciji i ponosu, mom tati. Kao i mojoj mami, koja nas je zauvek zadužila svojom ljubavlju'' rekao je Mihano.

Uz suze, smeh i ljubav, udahnuli smo delić Mihanovog života, a u budućnosti mu želimo da, baš kao što nam je rekao za Elle digital specijal, nastavi ''da veruje da sreća prati hrabre'' i pomera kako sopstvene, tako i granice mode i umetnosti.

190422-371.jpg
Dragan Klem Mihano Momosa

Tamara Bogunović, Iva Chu
Dragan Klem 

formal-7.jpg
Dragan Klem