U prošlom broju ELLE magazina sa poznatom lokalnom dizajnerkom iz Subotice, Ninom Rajak, osvrnuli smo se na deset godina njenog rada u modnoj industriji, novim počecima koji u fokus stavljaju inovativan, ali pre svega održiv mix&match pristup, te velikom projektu koji je pred njom - predstavljanje Srbije na prestižnom modnom događaju u Kataru tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Kako se 16. decembar približava, Nina je informaciju podelila i sa svojom publikom na zvaničnim mrežama, a ekskluzivno za ELLE otkrila je kako će izgledati njeno učešće na ovom spektakularnom eventu.

''Neizreciva mi je čast što sam dobila ovu priliku, kao i da je tim Carine Roitfeld odabrao baš mene da predstavljam Srbiju u Kataru. Još uvek ne mogu da otkrivam mnogo, dok god se ovaj neverovatni event na stadionu Ras Abu Abud ne održi 16. decembra, ali ono što mogu da vam kažem jeste da ću učestvovati u dva dela - u prvom predstavljam model iz svoje ready-to-wear kolekcije, a u drugom radim ličnu reinterpretaciju Off-White dresa, na šta sam posebno ponosna. Očekujte da ostajem dosledna svom prepoznatljivom modnom pečatu.''

Ono što smo takođe saznali jeste da će na glavnom stadionu u Dohi biti preko 30 000 ljudi iz celog sveta, a koji će gledati modnu reviju sa preko 135 brendova iz 50 zemalja, uključujući i najpoznatije modne kuće. Uz specijalne koncerte i poznate ličnosti, očekuje se fashion show za pamćenje, a mi najglasnije navijamo za našu Ninu!