Sada je zvanično hladno, pa je pouzdan zimski kaput apsolutno neophodan. Dok će Max Mara ili Toteme kaputi uvek biti na našoj listi želja za šoping iz snova, zaista smo impresionirani nekim od vunenih kaputa koji su u aktuelnoj ponudi pristupačnijih brendova.

Na kraju krajeva, ključ skupog izgleda kaputa leži u njegovom kroju. Neki od najboljih visokokvalitetnih vunenih kaputa su oversize, padaju na gležnjeve i pružaju dovoljno prostora da možete da ih navučete preko masivnog džempera.

Postoje četiri kaputa u aktulenim kolekcijama high-street brendova koja se trenutno posebno ističu i svi su neutralnim nijansama od kamile do sive i klasične crne. Naš favorit je savršeno skrojen klasični sivi iz Manga koji bi tako lako mogao da prođe kao YSL model. Za njim sledi opušteniji krem model iz Zare čiji stil će učiniti da izgledate apsolutno bogato uprkos njegovoj ceni.

Naravno, ako želite kaput od vune (ili mešavine vune) preko poliestera, ovo neće biti najjeftiniji kaputi koje ćete naći u high-street brendovima. Ali možete biti sigurni da su stilovi ispod i dalje relativno pristupačni za kaput vrhunskog kvaliteta - posebno kada izgledaju kao da su sišli sa modnih pista ove sezone.

Ako ste još uvek u velikom lovu na kapute, ispod ćete videti četiri najbolja vunena kaputa (po našem mišljenju) koji prkose svojim cenama.

Mango

Prepoznatljiv po vanvremenskom uzorku unosi grafički šarm i taman neodoljiv šik tradicionalnom zimskom kaputu.

Mango kaput koji izgleda skupoceno.
Mango 

Zara

Ovaj kaput boje kamile izgleda tako uglađeno zahvaljujući uzvišenoj vunenoj izradi i kroju koji određujete pojasom.

Zara krem kaput.
Zara 

Reserved

Postoji zaista mnogo izbora, a jedno je sigurno - ovaj kaput u boji se može nositi sa bilo čim. Ako ste mislili da je kombinovanje kaputa u boji težak zadatak, odaberite za početak jednu ovakvu zemljanu zelenu boju i uverite se sami.

Reserved vuneni kaput.
Reserved 

H&M

Ne zaboravite da bacite pogled i na tamnosive modele koji kriju neke zaista sjajne komade koji izgledaju tako skupo, a mogu poslužiti kao osnova nepretencioznog dnevnog šika.

h&m vuneni kaput.
H&M