DRAGANA OGNJENOVIĆ SPRING SUMMER 2023 kolekcija je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretel i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica u transparentnom koloritu od poludragog kamenja.

2023 SPRING dragana ognjenovic 1 foto Live production.jpg
Live Production 

2023 SPRING dragana ognjenovic  9 foto Live production.jpg
Live Production 

2023 SPRING dragana ognjenovic 2 foto Live production.jpg
Live Production 

2023 SPRING dragana ognjenovic 4 foto Live production.jpg
Live Production 

2023 SPRING dragana ognjenovic 3 foto Live production.jpg
Live Production 

Boje kolekcije za proleće/leto 2023 su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.

2023 SPRING dragana ognjenovic 5 foto Live production.jpg
Live Production 

DRAGANA OGNJENOVIC SPRING 2023 6 foto Live Production.jpg
Live Production 

Make up Inglot tima je nežan, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot lip tint 39 i olovke za usta 311u jarko narandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra u izvedbi Paola hair style, Salona Cut i Salona na vodi.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji, su posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

2023 SPRING dragana ognjenovic BAG foto Live production.jpg
Live Production