Naslovnicu avgustovskog broja ELLE magazina ekskluzivno smo fotografisali u Parizu, a lepotu grada svetlosti i prepoznatljivog efortless chic-a ovekovečili bezvremenim editorijalom.

Ovog meseca, modne piste diktiraju naše fashion priče: Petar Spasojević izdvaja modne događaje, revije i otvaranja koja su obeležila jun; Tara Đukić analizira kako je Valentino svojom haute couture FW 23/24 revijom redefinisao postulate visoke mode, a tu je i atmosfera zapažene Thom Browne couture prezentacije.

U novoj kolumni Brana Antović piše o majčinskom instinktu i pita se kada ćemo završiti sa ‘’vreme ti je’’ pritiscima, Maja Savićević podseća na moć samosaosećanja, a Nina Racić objašnjava zašto dolazi do bega od bliskosti. Mirjana Nerandžić daje nam opsežan odgovor na debatu da li bi trebalo da se plašimo kraja Twitter platforme Elona Maska (i zašto ne), a Ivana Džamić Mladenović na ono - koliko zaista umemo da kažemo NE.

Tu su i intervjui sa Jugostranstvo, Jelena Stupljanin, Pravo na vodu i Le Bo Leather, kao i izveštaji sa Elle Fashion Dinner i Elle x Amouage događaja.

Više saznajte u novom broju magazina Elle koji je od 22. jula u prodaji širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Glavna i odgovorna urednica: Teodora Bogdanović 
Web urednica: Tara Đukić 
Web novinarka: Natalija Knežević 
Art direktorka: Tijana Stamenković

Foto: ANDREEVA EVGENIA 
Stajling: ALESIA PANCHENKO 
Asistent stiliste: YULIIA USANINA 
Šminka i frizura: SEVIL TAI 
Model: ARINA MAKSIMOVA 
Direktor studija: VIKA MAKS 
Asistent fotografije: ARTEMY KONSTANTINOV