Celine je nedavno predstavio novu kolekciju za zimu 2023, nazvanu "CELINE at the Wiltern", ispraćenu kampanjom u kojoj je zaštitino lice ambasadorka brenda Kaia Gerber. Kampanju je u Los Angelesu snimio kreativni direktor brenda, Hedi Slimane.

Kampanja je upravo dobila i odličan nastavak, ili možda bolje rečeno uvod – vizualni doživljaj zajedničke modne revije muške i ženske kolekcije upriličene u Los Angelesu u decembru 2022., u instituciji The Wiltern, slavnom domu muzičkih izvođača kao što su James Brown, Prince, Amy Winehouse, Lou Reed, B.B. King, Blur, Rolling Stones i drugi. Institucija i dan danas oduševljava art deco estetikom.

celine
CELINE 

celine
CELINE 

Pod nazivom “CELINE 17 - AGE OF INDIENESS” Hedi Slimane ovom je revijom rock estetiku nadogradio u indee stilu iz 90-ih i ranih 2000-ih, a doživljaj je bio jedinstven zahvaljujući nastupima Iggyja Popa, The Stroke, Interpola i The Killsa.

Doživljaj revije za sada je dostupan (samo) kroz odličan video snimak kroz koji je vidljivo da će Celine potpis modne jeseni i zime pred nama biti protkan uskim kožnim pantalonama, blejzerima, kaputima, šljokicama, atraktivnim čizmama, torbama te odličnim spojem luksuza i rocka.

Zaustvite se na trenutak i uronite u Celine svet:

Izvor: quietluxury.hr