ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Vichy Liftactiv Collagen Specialist kremu za lice. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST

Brend Vichy je u saradnji sa vrhunskim stručnjacima razvio jedinstvenu formulu Liftactiv Collagen Specialist kreme za dnevnu negu obogaćenu revolucionarnim sastojkom, prokolagenim peptidima. Korišćenje proizvoda za negu koji sadrže prokolagene peptide poput Liftactiv Collagen Specialist kreme za dnevnu negu predstavlja ulaganje u budućnost kože. Liftactiv Collagen Specialist dnevna krema s prokolagenim peptidima povećava za 200%* 5 ključnih tipova kolagena u borbi protiv 5 znakova starenja kože: PUNOĆA, BORE, ČVRSTOĆA, TONUS i KONTURE LICA.

*In vitro testovi, prosečni rezultati za 2 tipa kolagena (I i III)

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.